Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

Orsó CXP Pro Power Feeder 5000
Orsó CXP Pro Power Feeder 5000
12 900 Ft

Orsó CXP Pro Power Feeder 5000

Az Energo Team Power Feeder 5000-es orsóját sokan ismerték és szerették!

Most a megújult Carp Expert Pro Power Feederen a sor!

Nagyobb dobósúllyal rendelkező feeder botokra ajánljuk ezt az orsót (medium-heavy, heavy).
Nagy méretű dobja alkalmassá teszi távdobáshoz, de masszívitása a folyóvízi horgászat igényeit is kielégíti.

Grafit ház, fém dob és fém hajtókar, az erős ám mégsem túlságosan nehéz orsók szentháromsága. A grafit ház kellő tartást ad az orsónak, megfelelő foglalatot biztosítva a meghajtásnak. A fém dobról könnyedén pereg le a zsinór, nincs koptató hatása a peremnek, ami más orsóknál a dobás távolságát is csökkentheti. A fém hajtókarral pedig könnyedén tekerhetjük ki a nagy tömegű végszerelékünket és kellő lendülettel tudjuk felcsévélni a fárasztás során a visszanyert zsinór métereit.

5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást.

4,4:1-es áttétele a nagyméretű dobbal, egy tekerésre is rengeteg zsinórt felszed (75 cm), ami a nagy távolságok meghorgászásánál vitathatatlan előny.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.
Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.
12 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 258 Ft
Adatok
Cikkszám:
20112-350
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek