Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

ELEKTROMOS KAP. JELZŐ BLACK FIGHTER
ELEKTROMOS KAP. JELZŐ BLACK FIGHTER
4 980 Ft

ELEKTROMOS KAP. JELZŐ BLACK FIGHTER

A Black Fighter termékcsalád népszerűsége és termékpalettája folyamatosan növekszik. A Black Fighter Slim elektromos kapásjelző a márkára jellemző extravagáns megjelenésen túl mindent tud, ami egy korszerű elektromos kapásjelzőtől elvárható. A kapásjelző úgynevezett "Soft Touch" bevonatot kapott, mely kellemes tapintás biztosít, és ami még fontosabb, védi a kapásjelzőt a külső hatásoktól, párától. Az előlapon található elegáns kör alakú felület kapás esetén feltünő fénnyel villog. Érzékelő tárcsája és energiatakarékos elektronikája a legapróbb, maszatolós kapások észlelésére is alkalmas. Természetesen hullámverés, szél esetén a kapásjelző érzékenységének állításával elkerülhetjük a kedvezőtlen környezeti hatásokból származó fals riasztásokat.

Használata:

Első használatkor, ha az elemek behelyezése után nem kapcsolódik be automatikusan a készülék, a "V" jelzésű bekapcsoló gombot kell néhány másodpercig nyomva tartani. Fontos, hogy ugyanez a gomb egyben a hangerőt is állítja, így további rövid nyomásokra a hangerőt tudjuk léptetni. Hosszú megnyomásra kapcsolja ki a készüléket. Az elektromos kapásjelző oldalán két nyomógomb található "S" és "T" felirattal. Az "S" a "sensitivity" azaz érzékenység beállítására használható. A gombot nyomva 8 féle szint állítható be. Az egyes szintek beállítását változó hosszúságú dallam is jelzi, hogy tudjuk hol tartunk. A legrövidebb hangjelzés állítja be a legmagasabb érzékenységi fokozatot. Ekkor a kapásjelző görgő minimális elmozdulására is azonnal jelzést kapunk. További nyomkodásra a dallamok hosszának növekedése azt jelzi, hogy egyre nagyobb görgő elmozdulás esetén kapunk csak kapásjelzést. A nyolcadik szinten már futni kell a zsinórnak, hogy bejelezzen. A fölső "T" jelzésű gomb a kapásjelző hangjának tónusát adjusztálja. Itt is 8 féle lehetőség közül választhatunk, nyilván egyéni igény kérdése, kinek melyik tetszik. A kapásjelző alján a szokásos masszív, szabvány menet található, és egy kis jack bemenet a szvingernek. A menet tetején, a jelzőhöz közel egy csavar is rendelkezésünkre áll, hogy a kapásjelzőt megfelelően magunk felé (vagy a kívánalmaknak megfelelően) rögzíthessük be.

Energiaellátás:

Az elemek helyes behelyezésére ügyelni kell! 3 db kis ceruzaelemre lesz szükségünk (AAA), mely nincs mellékelve, a gyártó a felhasználóra bízza, milyen minőségűt szeretne beletenni. A hátlap lecsúsztatása után a két szélső elem pozitív pólusa lesz lefelé, a középsőé felfelé.
4 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Adatok
Gyártó:
ENERGOTEAM
Cikkszám:
78000-033
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek