Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

BOT ET BLADE BOLO 5,00M
BOT ET BLADE BOLO 5,00M
32 930 Ft

BOT ET BLADE BOLO 5,00M

EnergoTeam Blade Bolo

A kimagasló minőségű BLADE BOLO anyagának köszönhetően könnyű, ugyanakkor gerinces is egyben. Modern, IM12-es karbonból készül.

A közel 10 tonnával préselt karbonszálak vékony falának köszönhetően kecses kialakítású. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen használható.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

A hosszúlábú SIC gyűrűkkel szerelt bot (spiccén 2 db, a második tagon 1 db csúszó gyűrűvel) gondoskodik arról, hogy a zsinór kevésbé tapadjon a bothoz ezzel csökkentve a zsinór súrlódását, illetve növeli a dobás hosszát.

Igénybevételkor az ideálisan elhelyezett gyűrűk a terhelést jól közvetítik a botra, ami tökéletes parabolában tompítja az erősebb kirohanásokat is.

A szilikonbetétes békazáras orsótartó stabilan tartja az orsót.

Tökéletesen alkalmas folyóvízi úsztatásra és a haladó horgászok mellett a versnyhorgászok igényeit is tökéletesen kielégíti.

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
74. általános A karbon és kompozit technológia fejlődése az élet minden területén érezteti hatását. Az IM12-es karbon alkalmazásával az űrtechnológiára jellemző magas minőség és precizitás köszön vissza a horgászbotok fejlesztésében. Lényege a korábbi anyagoknál magasabb minőség, mely az IM12-es bot súlyának jelentős csökkenésében és a terhelhetőség növekedésében mutatkozik meg.
spicc bolognai telematch sima A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.
1. BÉKAZÁRAS ORSÓTARTÓ A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
32 930 Ft
A vásárlás után járó pontok: 659 Ft
Adatok
Cikkszám:
11040-500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek