Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ SZETT

Kamasaki Thunder Spin 240 pergető szett

Thunder szettünk alapját és gerincét egy igazán univerzális bot alkotja, a Thunder Spin 240 cm-es 30-60 g-os változata, mely a csuka, süllő és a balin horgászaához is megfelelő társ lesz.

Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni.

Tökéletes választás azon horgászoknak, akik most ismerkednek a pergetéssel, és ehhez egy igazán kedvező ár-érték aránnyal bíró eszközt kerestek. A könnyű, mindössze 230 grammos pergető bot akár egésznapos cserkeléshez is alkalmas, pluszban jó szolgálatot biztosít általános pergetéshez!

IM6-os anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség, a horgász tudásán is.

Univerzalitása miatt, a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.

Sőt, szettünk keretei között, most egy a bothoz tökéletesen illő Thunder Spin orsó is tartozék, melyet a dobon található jó minőségű pergető monofil zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.

A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye.

Ezen kívül egy 100 méteres Super Braid fonott és egy Wizard halkiemelő fogó is jár a csomaghoz!

Végül pedig, a pergetés lényegeként, a műcsalik sem maradhatnak el. Egy Kamasaki Super Lure csali csomag jár pergető összeállításunkhoz, egy praktikus műanyag dobozzal.

Nemcsak látványban - formában, típusban, színben – gazdag műcsalik kaptak helyet a szettben, de kis gyakorlás, tapasztalatszerzés után láthatjuk majd, hogy fogós csali arzenál is van a birtokunkban.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki Thunder Spin 240 cm bot
- Kamasaki Thunder Spin 4000 orsó
- Kamasaki Super Lure Set
- 100 méter Kamasaki Super Braid fonott zsinór
- Wizard halkiemelő fogó

9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
16 150 Ft
15 300 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 162 Ft
Adatok
Cikkszám:
12046-021
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek