Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

ORSÓ KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000

Sokszor elhangzik egy horgászfelszerelés kapcsán az ár-érték arány!

A Kamasaki Super Feeder Runner 6000 esetében felkötheti az alsóneműt bármelyik más gyártó, aki ebben a tekintetben jobbat szeretne alkotni!

Egy 10.000. Ft. alatti orsónál ritkán kerül szóba a tartósság.
A Kamasaki Super Feeder Runner 6000 megfelelő karbantartás és odafigyelés mellett sok-sok évig kiváló társa lehet feeder, bojlis, vagy éppen hagyományos fenekező felszerelésünknek.

Fém dob, fém hajtókar, masszív, erős grafit ház és jól működő nyeletőfék.

57 mm-es kúposított dob, amely akár távdobásra is alkalmas. Vastag acél tengely, ami nem tud elhajolni, rendeltetésszerű használat mellett.
A hajtókaron kényelmes, gumis fogantyú található.

A stabil hajtókarral még egy 100 g feletti bojlis ólmot is könnyedén kitekerhetünk. A rotor fix, nem lötyög, nem kotyog.
Féke precízen adagolható.

Kör alakú zsinór klipsszel rendelkezik, ami nem sérti meg zsinórunkat a horgászat folyamán, így pontosan egy távolságba tudunk horgászni egész nap.

A 2017-es szezon siker orsója!

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli. Az orsó értékét növeli, hogy kiegészítőként egy darab grafit távdobó pótdob is tartozik hozzá.
Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


11 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 225 Ft
Adatok
Cikkszám:
20916-600
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek