Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

CARP HUNTER ALFA METHOD FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ

Carp Hunter Alfa Method Feeder Runner 6000

Az ET Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba az Alfa Method Feeder Runner 6000-es méretű orsó.

A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. A külső dizájn az anyagából adódó fekete mellett, zöld berakásokat kapott, ami remek összképet eredményez.

Az orsó áttétele 5.2:1 és emellett 2 csapággyal lett szerelve a megfelelő futás édekében. Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról.

Az orsóhoz járó dobra 30-as zsinórból, akár 280 méter is ráfér, így egy vékonyabb főzsinórral nem okoz gondot a távolabbi helyek meghorgászása, elérése sem.

A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.


Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.
6 110 Ft
A vásárlás után járó pontok: 122 Ft
Adatok
Cikkszám:
20921-060
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek