Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

Nevis Mojo LC 8000
Nevis Mojo LC 8000
33 170 Ft

Nevis Mojo LC 8000

Minőségi pontyhorgászatra minőségi orsó szükséges!
Távdobó pontyhorgászatra lett kifejlesztve a MOJO LONG CAST orsó, egy sereg technikai finomsággal. Az ultra lassú dobemelésnek köszönhető, hogy a zsinórkép tökéletesen precíz lesz még a fárasztások alkalmával történő visszacsévéléskor is.
A tökéletes zsinórkép rendkívül fontos, hogy a dobáskor a maximumot tudjuk elérni. Nagy mérete ellenére az orsó futása rendkívül sima, egyenletes, ami a kiváló minőségű alapanyagokból gyártott alkatrészeknek és a szigorúan ellenőrzött gyártástechnológiának köszönhető. Nagyméretű saválló csapágyak biztosítják az alátámasztást a hajtómű kritikus részein, ami ellenállóvá teszi a nagy terheléseknek.
A vastag főtengely is saválló acélból készül, hogy a kopásnak minél nagyobb mértékben ellenálljon. A fékrendszere sem szokványos, mivel a nagyméretű fékcsillagba egy gyorsfék van beépítve, ami már fél fordulatra is majdnem teljesen behúzza a féket. A beépített visszacsapódás-gátló rendszer megakadályozza, hogy a nagy lendületű dobásoknál a felkapókar visszacsapódjon.
Az orsó külső megjelenése is tükrözi a magas minőséget, amelyet képvisel!
Fékrendszer: Elsőfékes (gyorsfék)
Áttétel: 4.7:1
Csapágy: 5+1
Orsóház: Grafit-hybrid
Dob: Alumínium - Long Cast
Felkapókar visszacsapódásgátló rendszer
Tűgörgős visszaforgásgátló
Lassított dobemelés
Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
Tömeg 778 g
Zsinórkapacítás: 0.30 mm/500 m
33 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 663 Ft
Adatok
Cikkszám:
2272-680
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek