Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

Delphin CM Carpath

A Delphin CARPATH horgász szék széria legkisebb modellje, mely semmiben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A Delphin CM egy nagyon kényelmes, stabil és kifinomult szék, kidolgozva az utolsó részletekig. Szerkezete nagyon erős, stabil viszont könnyű így egyszerű a szállítása. A szék lábai biztosítékkal vannak rögzítve, melyeknek köszönhetően áthelyezéskor nem áll fen a lábak összezáródása és eseteleges esés. A szék lábainak felülő része(tappancsai) robusztusak és rugalmasak, lehetővé téve az alkalmazkodást bármilyen terepen. A szék szerkezetén a központi matrac pontosan illeszkedik. Az anyagok kombinációja biztosítja a funkcionalitását és a tökéletes esztétikai benyomást. Az alap anyag 600D a Carpath terepmintával, melyet kiegészít a 600D anyag terepminta nélküli része, valamint a fejtámlán használt filc rész. A teljes kényelemhez hozzájárulnak a karfák, melyeket értékelni fogja a hosszabb víznél való tartózkodásnál.
A széknek új szintet ad az UNIQ Bag táska (20x15cm), mely az előkészített csatlakozókon van rögzítve, mely a csomagolás részét képezi. Ebben a táskában kényelmesen tárolhassa iratait és mobilját. Az univerzális tépőzárnak köszönhetően könnyedén felakaszthatja az övére, vagy a horgászágy szerkezetére, hogy mindig kéznél legyen.

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 110kg
Ülőrész mérete: 43x48cm
Háttámla magassága: 50cm
Ülőrész magassága: 32-40cm
Tömeg: 4,95kg
Szállítási méret: 68x57x14cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba
Árak és változatok
11
Kezdete: 2023.11.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 3 467 Ft
27 990 Ft
31 457 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Adatok
Cikkszám:
410100060
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek