Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

WIZARD GRIZZLY 374M-1/0 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM
WIZARD GRIZZLY 374M-1/0 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM
980 Ft

WIZARD GRIZZLY 374M-1/0 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM

Wizard Grizzly 374M 2x erősségű bronz hármashorog

Az Energo Team Wizard szériája a rablóhalas horgászok igényeire szabott megoldásokban jeleskedik, rendkívül széles termékkínálattal. Ennek a sorozatnak a része ez az általános ragadozóhalas, illetve pergetéshez is tökéletesen alkalmas hármashorog is.

Kiváló minőségű és strapabíró háromágú horog, minden igényt kielégítő méretskálával. A kisebb méretek tökéletesen alkalmasak apróbb wobblerek horgainak cseréjéhez, mely gyári horgok minősége elmarad az elvárható minőségi követelményektől. A nagyobb méretek pedig közepes, illetve a nagy wobblerek és műcsalik mellett, az élőhalas, illetve harcsás végszerelékek biztos elemei lehetnek. Fontos a jó minőségű horgok használata, így elkerülve a leakadás kellemetlen veszélyét.

A horog széles öblű, hegye minimálisan visszahajlik, kiváló hegykiképzéssel és szakállal, ezért könnyen átüti a hal csontos részeit és nem tud kiakadni. A horog bronz színű.

Ideális választás csuka, süllő és harcsa horgászatához is, legyen szó pergető vagy letett botos rablóhlas pecáról.

Tipp élőhalas csalizáshoz: A kishal feltűzése után húzzunk a horogra egy szelepgumi darabot, ami meggátolja a kishal lerepülését bedobáskor és a vízbe érés során.

Tipp pergetéshez: A horgok cseréjéhez erre kialakíott kulcskarika nyitására alkalmas fogók használata javasolt.

980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Adatok
Cikkszám:
49374-100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek