Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

 A1 Carp Sand Specialist 8 10db/cs
A1 Carp Sand Specialist 8 10db/cs
2 990 Ft

A1 Carp Sand Specialist 8 10db/cs

G-Carp sorozat speciális, barna bevonatú szériája.
A modern pontyhorgászat elengedhetetlen kellékei a tökéletes minőségű horgok. A Gamakatsu folyamatosan fejleszti a pontyozó horogszériáit is ennek köszönhetően dobta piacra a Camou bevonatú horgait. A zöld bevonat a növényzettel benőtt vizekre a homok színű pedig a homokos köves aljú vizekre nyújt tökéletes alternatívát.
A felhasznált alapanyag az A-1 karbonacél amely tartalmaz vanádiumot és wolframot ezáltal 20% erősebbek a szokványos horgoknál.
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek
A modern pontyhorgászat elengedhetetlen kellékei a tökéletes minőségű horgok. A Gamakatsu folyamatosan fejleszti a pontyozó horogszériáit is ennek köszönhetően dobta piacra a Camou bevonatú horgait. A már jól ismert G-Carp sorozat két típusát egy speciális bevonattal látták el amely százszázalékos rejtőzködést ér el a víz alatt .Két féle bevonattal kapható . A zöld bevonat a növényzettel benőtt vizekre a homok színű pedig a homokos köves aljú vizekre nyújt tökéletes alternatívát. A felhasznált alapanyag az A-1 karbonacél amely tartalmaz vanádiumot és wolframot ezáltal 20% erősebbek a szokványos horgoknál.
Adatok
Cikkszám:
149087-008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek