Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

SONIK TOURNOS GS 10000 ORSÓ
SONIK TOURNOS GS 10000 ORSÓ
49 840 Ft

SONIK TOURNOS GS 10000 ORSÓ

Sonik Tournos GS 10000 orsó

A Tournos XD 10000 orsó egy új szintet képvisel. A tökéletes zsinórképet a hosszú, kúposított dob és a lassú tengelyemelő-rendszer biztosítja. A hosszú dobások garantáltak.

Ráadásul az új Tournos XD 10000 orsó a „Quick-Clik" becsukható hajtókarral van felszerelve, mely lehetővé teszi, hogy a botjainkat szorosan egymás mellé helyezzük el, vagy horgászat végén könnyedén behelyezzük őket a botzsákba.

A hajtókar fa fogantyúja, a dobon található könnyítő lyukak, a továbbfejlesztett kettős zsinórklipsz és az eredeti orsóból származó minden tulajdonság a problémamentes működés biztos garanciája.

Távdobáshoz, behúzáshoz, az egyik legjobb, kompromisszumokat nem tűrő választás.

Dizájnjában maximálisan illeszkedik a legújabb Tournos XD botcsaládhoz.

13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
6. ELSŐFÉK (óriás lamellás) Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.
49 840 Ft
A vásárlás után járó pontok: 997 Ft
Adatok
Cikkszám:
SNBC0-007
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek