Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

SONIK VADERX PRO 10000 ORSÓ
SONIK VADERX PRO 10000 ORSÓ
29 370 Ft

SONIK VADERX PRO 10000 ORSÓ

Sonik VaderX Pro 10000 orsó

A Sonik legjobb ár-érték aránnyal bíró VaderX szériája is bővül, megújul, évről-évre. Ennek a folyamatnak a része a teljesen új Pro széria, mely minden elemében a modern nagyhalas ponty és békéshalas horgászatot szolgálja.

Kiváló minőség, modern, letisztult matt fekete köntösben, ötvözve egy szuper ár-érték aránnyal, ezek a VaderX orsók legszembetűnőbb tulajdonságai, de a technikai specifikációkban se szerénykedhetnek.

Az orsó kialakítása sima, igazán letisztult, modern vonalakat követ, amely technikailag kiegészül a dobós pecát kedvelők igényeivel, kiegészítve a behúzós horgászoknak szánt extra elemekkel is, mivel a modellhez elérhető külön, plusz mélyített pótdob is, melyen akár 500 méter feletti zsinórmennyiség is könnyedén elfér.

A 10000-es Pro verzió a nagyhalas bojlis pecások kelléktárát bővíti, de spodozni, etetni is kiváló vele, bírja a nehezebb súlyokkal való használatot is.

Specifikációk:
- Wormshaft hajtómű rendszer
- Rotor és zsinór védelem
- Gyorsfékes Quick-Torgue fék
- 2 darab rugós klipsz
- Grafit test és rotor
- Karcsúsított matt fekete dizájn
- Visszaforgásgátló
- Eloxált matt fekete kar, fa fogantyúval

23. FÉM DOB (távdobó) A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.
6. ELSŐFÉK (óriás lamellás) Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.
29 370 Ft
A vásárlás után járó pontok: 587 Ft
Adatok
Cikkszám:
SNBC0-001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek