Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

Delphin ATOMA vödör lavór
Delphin ATOMA vödör lavór
2 170 Ft

Delphin ATOMA vödör lavór

Vödör
Feeder vödör, mely kialakításának köszönhetően alkalmas az etetőanyag szállítására és elkészítésére. A fém fogantyú fa fogórésszel van ellátva, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe és megkönnyíti a szállítást. A belsejében praktikus mérce található, így mindig tudja mennyi etetőanyagot készít.

Tálca
A tálca a csalianyag kényelmes elkészítésére és keverésére szolgál. Az oldalán praktikus nyúlványok vannak, melyek a jobb fogást és az egyszerűbb kivételt biztosítsák a vödörből. Más színárnyalatban készült mint a vödör a jobb felismerés véget. A belső oldalán mérce található, a készített mennyiség ellenőrzésére.

Tető
Átlátszó tető, mely tökéletesen passzol a vödörre. A műanyag átlátszó tetőnek köszönhetően le se kell vennie, hogy lássa mi van benne. Oldalain kiálló részek vannak melyek bepattannak a vödör szélébe, így mindig jól tartanak.

A vödör a tálcával és a tetővel tökéletesen passzol, így egy praktikus szettet alkot az etetőanyag készítésére és szállítására feeder horgászatra. Mind a három rész ellenálló és szilárd műanyagból készült, ráadásul könnyen moshatók. Az átlátszó tetőnek és a tálca enyhén más színárnyalatának köszönhetően jó áttekintése van az egyes részekről, és hogy mi van ezekben.

Műszaki paraméterek:

Vödör belső átmérője:
13L - 30.5cm
18L - 34.5cm
25L - 38.5cm
2 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
Adatok
Cikkszám:
101001010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek