Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

KAMASAKI ALPHA POLE 4M BOT

Mostanában aki szemfüles volt, megfigyelhette, hogy egyre több megújult, vagy teljesen új Kamasaki termékkel lehet találkozni az Energofish kínálatában.

Így van ez a Kamasaki Alpha Pole spiccbottal is, mely egy teljesen új szériája a családnak. Modern megjelenés, minőségi anyagok és kivitelezés jellemzi. Holott az ára pedig nagyon is elérhető!

A csalihal megfogása mellett tökéletes választás keszeg, kárász horgászatára, nagy élmény a fárasztás vele. Akik pedig igazán elvetemültek, a leghosszabb változatot be is gumizhatják, mivel a bot spicce cső, így egy markánsabb visszavágással befűzhető bele az ajánlott 1,4-1,6 mm-es tömör spiccgumi. Azért csak a leghosszabbat ajánljuk visszavágásra, mert a hosszúság vesztés miatt a rövidebb változatok túlságosan elfogynának, hogy értékelhető távolságban horgászhassunk a parttól. Maximális zsinórvastagság a begumizott bot esetében 0,16 mm-es főzsinór / 0.14 mm-es előke (monofil). Ezzel az összeállítással már a termetesebb 3-4 kilós halak is megfoghatók. Ami pedig ennél nagyobb és menni akar, az hadd menjen! Annak nem mi vagyunk az ellenfelei a kis spiccbotunkkal.

Ha gumizva használjuk érdemes hosszú nyelű merítőt választani, mert a fárasztás végén is marad még valamennyi gumink, ami kikandikál a spicc végéből. Így hosszabb lesz az egész felszerelésünk, amivel a halat nem tudjuk olyan közel húzni magunkhoz, hogy a rövid nyelű merítővel elérjük.

Gumi nélkül használva lefinomíthatunk 0,10 mm-es előkéig. Így csaphatjuk be az oly sokszor finoman táplálkozó dévéreket. Rugalmassága miatt a halvesztés minimális.


6 110 Ft
A vásárlás után járó pontok: 122 Ft
Részletek
A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
Az IM6-os karbon anyag megjelenésével a horgászbotok súlya jelentősen csökkent. A kecsesebb botok kényelmesebb és gyorsabb, ezáltal eredményesebb használatot biztosítanak. Mindezt úgy, hogy eközben nem maradnak el a hasonló kategóriájú üveg kompozit botok erejétől.
A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.
Adatok
Cikkszám:
11006-401
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek