Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS BOT
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS BOT
48 060 Ft

THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS BOT

The One CAST-LCX 13

A márkanév sokak számára ismerős lehet, népszerű bojlis csalogatóanyagok és aprócikkek által.

A The One LCX horgászbotok tartalmazzák mindazon tudást és elvárásokat, melyek az évek során megfogalmazódtak egy átlagon felüli távdobó horgászbot iránt.

A bot megalkotása során, három fő irányelvet tartottunk szem előtt: távolság, precizitás és érzékenység. Ezen ismérvek alapján jelentkezik minden szerkezeti elemén a minőségi felépítés.
A bot kiváló minőségű IM12 karbonból épült, mely által rugalmas, de egyben gyors akciójú lett a bottest. megkönnyítve a nagyobb dobástávolságok elérését. Pacific Bay Minima gyűrűsort kapott, az alsó keverő kellően nagy méretű, vékony kialakítású, gyors, súrlódásmentes zsinórsiklást tesz lehetővé.

A távdobások mellett kiváló választás azok számára is, akik szeretnék a fárasztás minden pillanatát kiélvezni, a bot jól közvetítit a halak kirohanásait.

Technikai paraméterek:
- IM12 karbon blank
- Fuji orsótartó
- Pacific Bay Minima gyűrűsor
- Woven erősítés a bottesten
- Hossz 3.9m - 13 ft
- Dobósúly: 3.5 lbs
- Szállítási méret: 200cm

A versenyzés kedvelőinek is kifejezetten ajánlott termék.

-


Az IM12-es karbonból gyártott botok a dobás során kiválóan alkalmasak az energia tárolására, majd az elengedés pillanatában annak felszabadítására, ezáltal tökéletes az eddig elérhetetlen távolságokban lévő helyek meghorgászására. A kategóriájában kimondottan karakteresnek mondható bot – köszönhetően a legjobb minőségű IM12-es karbon anyagnak – hajszálpontos dobásokra képes.
48 060 Ft
A vásárlás után járó pontok: 961 Ft
Adatok
Cikkszám:
13344-390
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek