Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

BOT C.E. JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 3,00M HEAVY
BOT C.E. JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 3,00M HEAVY
18 690 Ft

BOT C.E. JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 3,00M HEAVY

A Carp Expert Double Tip egy régóta tátongó űrt tölt be a horgászpiacon.



Egy szenzációs bojlis rendszerű horgászbot, cserélhető rezgőtagos variációval egyszerűen tökéletes a mindennapos horgászatra.

Legrövidebb tagja kiváló társa a gyerekhorgászoknak is, legyen akár rutinos halvadász, vagy ezzel a sporttal épp most ismerkedő.

A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amúrra, pontyra, esetleg nagy méretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.

Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feederkosarakkal, mind pedig az ólmos fenekezőhorgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: A fenekezős horgászat összes variációjához

Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.

A bojlis taggal egy 3 librás botot kapunk, mellyel kompromisszum nélkül űzhetjük e modern halfogás műfaját, a feeder taggal pedig a finomszerelékes fenekező technikát gyakorolhatjuk igen magas szinten.


Kiváló választás azoknak, akik mindkét módszert szívesen űznék de nem szeretnének egy vagyont költeni a megfelelő felszerelés megvásárlására.
18 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 374 Ft
Adatok
Cikkszám:
13394-300
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek