Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

BENZAR RIVER BOLO 1000 ORSÓ
BENZAR RIVER BOLO 1000 ORSÓ
17 350 Ft

BENZAR RIVER BOLO 1000 ORSÓ

Benzár River Bolo orsó

A Benzár Zsolt nevével fémjelzett bolognai botok köre évről-évre bővül, mára szinte minden szituációhoz tartalmaz alkalmas pálcát. A River Bolo orsók megjelenésével pedig most már azon sem kell gondolkodnunk, hogy milyen “tekerő” kerüljön a Benzár bolognai botokra!

A japán tervezés eredményeként nagyon precíz, megbízható és strapabíró orsók születtek, melyek minden körülmények között megállják a helyüket!

A Bolo orsók természetesen, követve a feeder módszerhez fejlesztett “nagytesók” által meghatározott irányt, piros színükkel messziről is felhívják magukra a figyelmet.

A River Bolo orsó 1000-es méretével éppen megfelel a bolognai botos technika kívánalmainak, hiszen könnyű, a japán tervezésnek köszönhetően nagyon szépen, akadálytalanul fut és a zsinórprofilját sem érheti szemrehányás.

5+1 csapágy kapott helyet az orsó belsejében, míg áttétele 5,2:1-es.

Még egy dologról mindenképpen szót kell ejteni a River Bolo orsók kapcsán. Mivel minőségi alkatrészek, csapágyak, hajtókar, illetve fék jellemzi őket, akár az UL pergetés szerelmesei számára is remek megoldást jelentenek!

13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
1. ELSŐFÉK (általános) Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.
17 350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 347 Ft
Adatok
Cikkszám:
20140-100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek