Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

ORSÓ KAMASAKI THUNDER FD 4000 2CS

Egy kezdőknek való orsó használhatósága sok esetben nem a legjobb, de ha közelebbről is megszemléljük a Gold Star Thunder orsót ennek a feltételezésnek pont az ellenkezőjét tapasztalhatjuk: Igen is jó!

Egy nagyon könnyű, kis kompakt orsóról beszélünk, ami tökéletesen alkalmas úszózásra, könnyű szerelékes fenekezésre.

Kezdő horgászoknak, vagy gyerekeknek nagyon jó választás, hiszen jól tolerálja a kezdők figyelmetlenségét.
2 csapágy biztosítja a sima futást, ebben a kategóriában ez bőven elegendő.

Megfelelő méretű dobbal rendelkezik, így a 4000-es méretre 0,25 mm-es zsinórból több, mint 200 métert tekerhetünk fel. Ez elegendő a dobáshoz, fárasztáshoz, még ha 1-1 horgászat alkalmával több 10 métert be is kell szakítanunk belőle.

Könnyedén állítható elsőfékkel rendelkezik, így a megfelelő fékerő beállítása gyerekjáték.
3 470 Ft
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft
Részletek
Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon.
Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.
Adatok
Cikkszám:
20307-400
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek