Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

MARUTO HOROG 9644  8 BLACK NICKEL 10DB/CS
MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS
670 Ft

MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS

Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.
A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.
A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.
A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
670 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Adatok
Cikkszám:
43502-008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek