Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG)

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai.

Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a Weed Shot.

Zöld színe párját ritkítja a kínálatban! Különösen akkor érezzük majd előnyét, ha hínárral, vízinővényekkel benőtt területeken fogjuk használni. Teljesen beleolvad környezetébe.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad. Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan.

Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
1 220 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Adatok
Cikkszám:
44110-002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek