Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

KAMASAKI CARBON HOROG P890BR NR 14 CSOMAGOLT (14db)
KAMASAKI CARBON HOROG P890BR NR 14 CSOMAGOLT (14db)
410 Ft

KAMASAKI CARBON HOROG P890BR NR 14 CSOMAGOLT (14db)

A Kamasaki a tőle már jól megszokott minőségben gyártja kimondottan pénztárcabarát, de ugyanakkor hosszú élettartamú, rendkívül erős, kifogástalan hegykiképzéssel gyártott horgait. A magas széntartalmú acélból készült, nikkel színű, speciális hajlásszögű, rendkívül erős, lapkás horgot ragadozóhalas horgászatára ajánljuk.

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
410 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Adatok
Cikkszám:
45358-014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek