Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2
EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2
530 Ft

EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 2

Speciális formavilágot és tervezést megtestesítő új generációs, fekete színű horog. Vékonyhúsú, emellett rendkívül erős, így az élő csalikat alkalmazva biztosak lehetünk benne, hogy nem roncsolja szét, ugyanakkor a bevágásnál biztos akadást eredményez. 1-14-es méretben, 10 darabos kiszerelésben kerül forgalomba.

A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.
A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Cikkszám:
47001-002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek