Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14
EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14
530 Ft

EXCALIBUR HOROG RIVER FEEDER BLACK 14

Speciális formavilágot és tervezést megtestesítő új generációs, fekete színű horog. Vékonyhúsú, emellett rendkívül erős, így az élő csalikat alkalmazva biztosak lehetünk benne, hogy nem roncsolja szét, ugyanakkor a bevágásnál biztos akadást eredményez. 1-14-es méretben, 10 darabos kiszerelésben kerül forgalomba.

A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.
A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Cikkszám:
47001-014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek