Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER NS 8
EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER NS 8
530 Ft

EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER NS 8

Extra minőséget és erősséget képviselő horog. Speciálisan hajlított, önakadó formában kapható, főleg növényi eredetű csalikhoz alkalmazható sötét színű horog, mely tökéletes a ponty és egyéb nagytestű, békés halak horgászatához. 4-14-es méretekben kerül forgalomba.

A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.
Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Cikkszám:
47010-008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek