Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER NS 12
EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER NS 12
530 Ft

EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER NS 12

Extra minőséget és erősséget képviselő horog. Speciálisan hajlított, önakadó formában kapható, főleg növényi eredetű csalikhoz alkalmazható sötét színű horog, mely tökéletes a ponty és egyéb nagytestű, békés halak horgászatához. 4-14-es méretekben kerül forgalomba.

A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.
Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Cikkszám:
47010-012
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek