Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT NS 8
EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT NS 8
530 Ft

EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT NS 8

Extra minőséget képviselő, speciális hegykiképzésű horog, Tűhegyes, speciálisan hajlított, sötét színű, extra erős pontyhorog. Lapkás kialakítású, 6-14-es méretben, 10 darabos kiszerelésben kerül forgalomba.

A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A füles szár modern, hajlított változata, mely a bojli és feeder botos horgászok körében örvend nagy népszerűségnek. Előnye, hogy a horog – megfelelő kötést használva – eláll a hajszálelőkén, fűzve felkínált csalitól, ezáltal szinte száz százalékos akadást biztosít.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Cikkszám:
47045-008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek