Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT NS 12
EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT NS 12
530 Ft

EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT NS 12

Extra minőséget képviselő, speciális hegykiképzésű horog, Tűhegyes, speciálisan hajlított, sötét színű, extra erős pontyhorog. Lapkás kialakítású, 6-14-es méretben, 10 darabos kiszerelésben kerül forgalomba.

A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A füles szár modern, hajlított változata, mely a bojli és feeder botos horgászok körében örvend nagy népszerűségnek. Előnye, hogy a horog – megfelelő kötést használva – eláll a hajszálelőkén, fűzve felkínált csalitól, ezáltal szinte száz százalékos akadást biztosít.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
530 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Cikkszám:
47045-012
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek