Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

EXCALIBUR HOROG PELLET CARP BN 1/0
EXCALIBUR HOROG PELLET CARP BN 1/0
670 Ft

EXCALIBUR HOROG PELLET CARP BN 1/0

Az Excalibur horogcsalád prémium kategóriába tartozó tagja, mely minden részletében megbízhatóságot, erőt és kimagasló minőséget képvisel. Elsősorban pelettel és bojlival történő csalizáshoz ajánljuk. Ahogy a kihajtott horoghegy, úgy a horog szárához képest jelentősen megdöntött fül és a speciálisan öblös forma is a fűzött csalik esetén történő, szinte 100 %-os akadást szolgálja. Megfelelően csalizva elhanyagolható az üres bevágások száma, esélyt sem ad a halnak, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik biztosra mennek!

A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.
A füles szár modern, hajlított változata, mely a bojli és feeder botos horgászok körében örvend nagy népszerűségnek. Előnye, hogy a horog – megfelelő kötést használva – eláll a hajszálelőkén, fűzve felkínált csalitól, ezáltal szinte száz százalékos akadást biztosít.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
670 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Adatok
Cikkszám:
47310-010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek