Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

BENZAR CSALITÁLCA ERNYŐVEL

Ládára és székre szerelhető csalis tálca Benzár Zsolt ajánlásával!


A horgászat fejlődésével és a versenyszerű horgászat megjelenésével egyre nagyobb szerepet kap a kényelem és a gyorsaság, illetve a csalianyagok megfelelő tárolása a horgászat alatt. Ezzel a székre és versenyládára szerelhető tálcával mindezt megvalósíthatjuk. Alapterülete 45x55 cm, mely lehetőséget ad akár nagyobb etetőanyag tároló tálak, csalis edények tárolására. Szélső peremének köszönhetően nem csúsznak le róla a ráhelyezett dolgok. Anyaga rácsos, így a könnyű tisztítás mellett könnyebb lett, mintha teli lemez lenne. Lábra szerelhető, azonban nem csak olyan lábra, amelyre felülről rá lehet húzni, hanem szék lábára is, mivel a rögzítő adapter kinyitható és rácsukható a szék vagy láda, cső lábára. 24 mm-es lábtól egészen 40 mm-es lábig használható. A másik oldal támaszát egy teleszkópos láb biztosítja, mely 50 cm-ről 80 cm-ig húzható ki, így minden körülmény között be tudjuk állítani a megfelelő magasságot és a vízszintes pozíciót.

Ám a tálca igazi különlegessége a fölé húzható „ernyő”. Ezzel a tetővel szinte teljesen lefedhetjük a területét és megóvhatjuk a csalikat a naptól, vagy éppen az esőtől. Szétázott pelleteknél és elmászott csontiknál nem lehet rosszabbat elképzelni egy horgászat alatt. Az ernyő pozícióját a tálca két oldalán lévő rögzítő csavarok segítségével tudjuk állítani és fixálni. A tető maximális magassága 30 cm.

Versenyhorgászok mellett azon horgászaink részére ajánljuk, akik igényesek a felszerelésükre, és a csali minőségére a horgászat teljes időtartama alatt.

Méretei: 45 x 55 cm

Láb hossza: 50-80 cm

Láb átmérője 20 mm

Tető max. magassága: 30 cm

19 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 380 Ft
Adatok
Cikkszám:
72144-500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek