Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

CARP EXPERT PLUS BOTZSÁK 3 REKESZES 190

A horgászbotok megfelelő tárolása és szállítása évekkel hosszabbítja meg felszerelésünk élettartamát, nem beszélve azokról a sérülésekről, amelyek figyelmetlenségünkből adódnak.
A botzsák anyaga gyöngyvászon, ami jól ismert anyag az outdoor termékek gyártásában. Vízlepergető, így kisebb esőktől megvédi felszerelésünket, strapabíró, több évig, vagy akár évtizedig használhatunk egy belőle készült terméket. Emellett könnyen tisztítható, ami lássuk be nem hátrány, ha horgászni készülünk, vagy éppen onnan jöttünk haza.

A Carp Expert Plus botzsák 3 rekeszes kivitelben tökéletesen megfelel akár 6 darab horgászbot szállítására is.
Ezt akkor érhetjük el, ha az egy fakkba rakott orsók horgászbot végétől számított távolsága eltér. Természeten az az optimális, ha 1-1 botot helyezünk a rekeszekbe, így teljes egészében minimalizálhatjuk a karcolódásokat, súrlódásokat..


Kettő darab kényelmes vállpánt is szolgálja a használhatóságot, ami akkor, ha horgászhelyünk messze van az autótól, megfizethetetlen.

A Carp Experttől már jól ismert, minőségi cipzár került a táskára, amit ha vigyázva kezelünk, szintén évekig, 10 évekig szolgálhat minket.

Elülső oldalán 2 darab tároló rekesz található, melybe apróságainkat, engedélyünket, kisebb dobozainkat pakolhatjuk, így is minimalizálva a horgász táskák, ládák mennyiségét.
Hátulján egy hosszabb rekesz található, melybe ernyőt, leszúróinkat tehetjük

És a legfontosabb, amit mi széria tartozékként adunk a botzsákhoz, azok a tépőzáras bot összefogó pántok, amelyeket a horgászoknak már nem kell külön megvásárolniuk.


Megújult botzsák kínálatunkkal újítsa meg Ön is felszerelését, hogy kedvenc horgászbotja és orsója teljes biztonságban legyen.
12 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 254 Ft
Adatok
Cikkszám:
73133-191
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek