Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

ET HÁTIZSÁK S

Strapabíró és praktikus ET hátizsák!

A hátizsák, kopásálló és könnyen tisztítható gyöngyvászon anyagból készült, ami ezek mellett esőállóvá is teszi, kisebb esőt beázás nélkül átvészel.
Kényelmes vállpántokkal rendelkezik, melyek állítható hosszúságúak, így testmagasságtól és testi adottságoktól függetlenül, mindenki saját kényelmére szabhatja a hátizsákot.
A táska alja gumírozott koptató részt kapott, mely így nem koszolódik olyan könnyen, saras, nedves helyre is letehetjük, nem ázik át.
Kényelmes, markolattal ellátott felső fogantyúja stabil fogást biztosít.

A hátizsák érdekessége, hogy alsó részét egy cipzár elhúzásával kiengedhetjük és további értékes helyet nyerünk ezáltal. A kisebb változatban ez kb 7cm-rel hosszabbítja meg táskánkat, a nagyobb változatban kb 10-zel.

A cipzárok megnövelt méretűek és a lehető legmasszívabbak, melyek erre a táskára rákerülhettek.

A kisebbik változat 1 fő és két mellék rekesszel rendelkezik, a nagyobbik változat ezek mellett kiegészül egy elülső pici rekesszel, melyben sok apróságot, szükséges iratokat, kocsi kulcsot, telefont tarthatunk.

Jól jön olyan esetekben is, amikor horgászhelyünk autóval nehezen megközelíthető, de túrázáshoz, kiránduláshoz is kifejezetten ajánljuk.

7 110 Ft
A vásárlás után járó pontok: 142 Ft
Adatok
Cikkszám:
73203-630
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek