Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

CARP HUNTER VEZETÉKES SWINGER ZÖLD
CARP HUNTER VEZETÉKES SWINGER ZÖLD
1 870 Ft

CARP HUNTER VEZETÉKES SWINGER ZÖLD

A swingerek alkalmazása meglepő módon nem annyira elterjedt, mint az elektromos kapásjelzőé, holott véleményem szerint a kettő egymástól elválaszthatatlan mechanika, és nem csak elméletben.

Az elektromos kapásjelzők a swingereik nélkül olyanok, mint a legjobb étterem a konyhafőnök betegszabadsága idején: működik, de nem tökéletesen.
Az elektromos jelzők maximális hatékonyságát a swingerek alkalmazásával érhetjük el. A „kúszómajomnak" is becézett kis eszköz zsinórunk előfeszítéséről gondoskodik minden körülmény között. Legfontosabb szerepe az, hogy a belazulós kapások esetén is feszesen tartsa a zsinórt, így a jelző görgőjén átfutó zsinór mindvégig tökéletes kapcsolatot fog biztosítani az optimális működéshez. A csoport arról kapta a nevét, hogy a fényjelző egység egy megfelelő önsúlyt képviselő lánccal kapcsolódik össze a rögzítő elemmel. Vékony vezeték végén található jack-dugó természetesen e típusnál is megtalálható, az áram felvétele és ezáltal a sötét órák kifogástalan használata céljából.

A kiváló minőségű Carp Hunter swingerek kék, sárga, narancs és zöld fényt kibocsátó ledekkel kerülnek forgalomba.
1 870 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Adatok
Cikkszám:
77090-924
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek