Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

CARP EXPERT PRESIDENT 4 BOTOS ROD POD

Carp Expert President 4 botos Rod Pod

A Carp Expert President Rodpod kiemelkedik bottartó állványaink közül, méretével, minőségével és funkcionalitásával. Megbízható kiegészítő a kisebb vizeknél, valamint olyan vadvízi szituációkban vagy nádas területeken, ahol alkalmazkodni kell a szituációkhoz és magasított lábakkal felállítva lehet csak tökéletesen elhelyezni botjainkat a horgászat idejére.

Az állvány prémium kivitelt kapott, full fém kiegészítőkkel ellátva, ami a külső fekete színnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

Rendkívül stabil szerkezettel rendelkezik, melyről 4 kg-os súlya is árulkodik, viharos szélben és kedvezőtlenebb időjárási tényezők mellett is kiemelkedő strapabíróságot biztosít.

Kompakt szállítási paraméterei lehetővé teszik, hogy a hozzá járó táskában praktikusan és könnyedén lehessen szállítani.

4 botos buzzbarokkal van szerelve, mely akár 2 horgász botjainak is megfelelő elhelyezést kínálnak. Plusz grátiszként 4 darab első és 4 darab hátsó villa is tartozék hozzá.

A lábak a fém menettel csavarosan állíthatóak, természetesen több szögben, igazodva az adott horgászhelyhez. Ezt a praktikusan kialakított fém profil támogatja.

Sőt! 2 extra fém láb is jár a President Rodpodhoz! Ezek 85-160 cm között állíthatóak, így a tökleveles helyeken való horgászathoz is 100%-osan alkalmas a termék, felemelt botspiccel való horgászatkor.

Specifikációk:
- Botok száma: 4
- Az állvány magasságának beállítása: 40-70 cm
- Állványhossz-állítás: 90-150 cm
- Buzz bar szélessége: 55 + 60 cm
- Szállítási méretek: 95x25x10 cm
- Súly: 4 kg
- Táska + 2 extra 85-160 cm láb
- 4 + 4 darab bottartó villa

Időtálló, prémium alternatíva, a profi pontyhorgászoknak!
31 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 630 Ft
Adatok
Cikkszám:
77100-178
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek