Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

CARP EXPERT ALFA ROD POD
CARP EXPERT ALFA ROD POD
10 230 Ft

CARP EXPERT ALFA ROD POD

Carp Expert Alfa Rodpod

A CXP márka, a békéshalas, főleg pontyhorgászok igényeire szabva nyújt kedvező ár-érték aránnyal rendelkező megoldásokat. E szériát bővíti az Alfa rodpod, mely kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak.

Legyen szó természetes vadvízi kövezésről, vagy modernizált környezetről, ahol esetleg beton stég áll a horgászok rendelkezésére, de egy sima fa stégen vagy akár csónakban is felállítható az eszköz, egyszerűen, megoldást kínálva a használt 2 készség kényelmes felállítására a horgászat idejére.

Egy kompakt rod pod, megbízható minőségben. A belépőszintet képviselő bottartók legtöbbje nem eléggé stabil vagy kidolgozásuk nem felel meg az elvárásoknak. A Carp Expert Alfa rodpod mindkét tényező tekintetében nagyot lépett előre az elődökhöz képest.

Igényes kivitelezés és a kategóriája legjobb stabilitása jellemzi. Rapid horgászatokra vagy akár vadvízre, ahol számít a felszerelés mennyisége, tökéletes választás az Alfa állvány.

Tömege mindösszesen 2 kg, így ha sokat és messzire kell pakolni, ez a tulajdonsága nagyon kedvező lesz.

1 perc alatt felállítható. A két végén lévő menetes zárdugó kitekerése után, a lábak és a kereszttartó rész kihajtható. A 2 rész kihajtása után, azokat fixre rögzíteni kell, majd a menetes végekbe kell helyezni a buzzbart és rögzíteni, amíg az teljesen meg nem szorul.

A termék csatlakozói szabvány menetet kaptak, így kompatibilisek a legtöbb elektromos jelzővel és tartófejjel.

Tipp: Ha vehemens kapásokra lehet számítani, van egy apró trükk, amivel megóvhatjuk magunkat a berántás veszélyétől.

Az állvány végén található 2 fül, ezt akár 1-1 sátorleszúróval és zsinórral rögzítve, majd azokat a földbe szúrva teljesen fixálható az állvány.

Technikai adatok:
- Maximum magassága: 50 cm
- 2 botos kivitel - Hossza: 60-100 cm
- Buzzbar szélessége: 40 cm
- Tömege: 2 kg

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, rapid horgszatokra vagy tavi pecákra, ahol a sima leszúrók nehezen használhatóak.
10 230 Ft
A vásárlás után járó pontok: 205 Ft
Adatok
Cikkszám:
77100-981
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek