Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

CUDA 6'' BUTCHER KNIFE

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik.

Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

A megerősített penge tökéletesen alkalmas a halak gerincének átvágására, vagy a szálkákat átvágni. Ezekhez a műveletekhez nem használhatjuk a vékony, rugalmas pengéjű filézőkésünket, mivel könnyen megsérülhet.

Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

4116-os Német Acél
- Ezt a finom szemcsézetű acélt főleg orvosi segédeszközök gyártásánál használják. A megfelelő arányú szén és króm felhasználásnak köszönhetően kivételes korrózió állósággal rendelkezik.

Edzett acél az anyag teljes keresztmetszetében
- Ez azért fontos, mert sok acél terméknek csak a felületét edzik. Ez egy költségkímélő és kevésbé tartós, mintha a teljes anyagot megedzenék. Ezáltal a Cuda termékei kivételesen tartóssá válnak.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Anyag a termék teljes hosszában
- Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.
7 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 154 Ft
Adatok
Cikkszám:
80950-093
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek