Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-2200

L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: WR F
L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: WR F
890 Ft

L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: WR F

L&K Floating Shad

A Floating Shad legfontosabb tulajdonsága a rendkívül kicsi fajsúlya, mely miatt a mederfenékre leejtve olyan hatást kelt a plasztik, mint amilyent az aljzaton turkáló apró halak szoktak táplálkozás közben.

Ízesített változat, ez generál ez plusz ingert a ragadózóknál, emellett anyaga rendkívül strapabíró, biztosítva a csalik cseréjét, ha Jigen kínáljuk fel a plasztikot.

Kétfajta bordázat található rajta, a testen finom, nem túl erőteljes bordák, illetve a hason, vagyis az alján látványosabbak.

A csali formája Shad plasztikcsalikra jellemző, a nagyobb test akkor fogós, ha szélesebb táplálékhallal tömik a hasukat a ragadozók.

Azért, hogy a mozgás tökéletesebb legyen, a farokrész előtt elvékonyodik a csali teste, emiatt a csali farka a legkisebb mozdításra is elég intenzív mozgásba tud lendülni.

6, illetve 8 cm-es változatban kapható jelenleg, rendkívül látványos, fogós színösszeállításokban. Vízszín, illetve napszaknak megfelelően próbálkozzanak a színek váltogatásával, az eredmény nem fog elmaradni.


890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Adatok
Cikkszám:
87178-008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek